završni rad
Određivanje vitamina C u soku od naranče

Tina Krištić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Krištić, T. (2013). Određivanje vitamina C u soku od naranče (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782547

Krištić, Tina. "Određivanje vitamina C u soku od naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782547

Krištić, Tina. "Određivanje vitamina C u soku od naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782547

Krištić, T. (2013). 'Određivanje vitamina C u soku od naranče', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782547

Krištić T. Određivanje vitamina C u soku od naranče [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782547

T. Krištić, "Određivanje vitamina C u soku od naranče", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:782547