prikaz prve stranice dokumenta HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)

Barić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Barić, M. (2013). HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540

Barić, Maja. "HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540

Barić, Maja. "HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540

Barić, M. (2013). 'HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540

Barić M. HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 17.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540

M. Barić, "HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.