Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Barić, M. (2013). HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540
Barić, Maja. "HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540
Barić, Maja. "HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540
Barić, M. (2013). 'HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540
Barić M. HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540
M. Barić, "HACCP kod proizvodnje soljenog i mariniranog inćuna (Engraulis encrasicholus, L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:882540