Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vrste podloge na fenolne spojeve trešnje sorada Kordia i Regina

Slavica Paradinović (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Paradinović, S. (2013). Utjecaj vrste podloge na fenolne spojeve trešnje sorada Kordia i Regina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844448

Paradinović, Slavica. "Utjecaj vrste podloge na fenolne spojeve trešnje sorada Kordia i Regina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844448

Paradinović, Slavica. "Utjecaj vrste podloge na fenolne spojeve trešnje sorada Kordia i Regina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844448

Paradinović, S. (2013). 'Utjecaj vrste podloge na fenolne spojeve trešnje sorada Kordia i Regina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844448

Paradinović S. Utjecaj vrste podloge na fenolne spojeve trešnje sorada Kordia i Regina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844448

S. Paradinović, "Utjecaj vrste podloge na fenolne spojeve trešnje sorada Kordia i Regina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844448