prikaz prve stranice dokumenta Određivanje hlapivih komponenata arome kulena
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje hlapivih komponenata arome kulena

Brekalo, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Brekalo, A. (2013). Određivanje hlapivih komponenata arome kulena (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

Brekalo, Ana. "Određivanje hlapivih komponenata arome kulena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

Brekalo, Ana. "Određivanje hlapivih komponenata arome kulena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

Brekalo, A. (2013). 'Određivanje hlapivih komponenata arome kulena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

Brekalo A. Određivanje hlapivih komponenata arome kulena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

A. Brekalo, "Određivanje hlapivih komponenata arome kulena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:576391

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.