Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje hlapljivih sastojaka vina različitih starosti i sorti

Andrea Karačić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad

Karačić, A. (2013). Određivanje hlapljivih sastojaka vina različitih starosti i sorti (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307548

Karačić, Andrea. "Određivanje hlapljivih sastojaka vina različitih starosti i sorti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307548

Karačić, Andrea. "Određivanje hlapljivih sastojaka vina različitih starosti i sorti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307548

Karačić, A. (2013). 'Određivanje hlapljivih sastojaka vina različitih starosti i sorti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307548

Karačić A. Određivanje hlapljivih sastojaka vina različitih starosti i sorti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 04.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307548

A. Karačić, "Određivanje hlapljivih sastojaka vina različitih starosti i sorti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307548

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.