Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.)

Vedrana Antolić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Antolić, V. (2013). Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230

Antolić, Vedrana. "Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230

Antolić, Vedrana. "Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230

Antolić, V. (2013). 'Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230

Antolić V. Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230

V. Antolić, "Fenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet nara (Punica granatum L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182230