prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8

Canjer, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Canjer, I. (2013). Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302

Canjer, Ivana. "Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302

Canjer, Ivana. "Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302

Canjer, I. (2013). 'Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302

Canjer I. Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302

I. Canjer, "Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.