Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Canjer, I. (2013). Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302
Canjer, Ivana. "Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302
Canjer, Ivana. "Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302
Canjer, I. (2013). 'Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302
Canjer I. Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302
I. Canjer, "Funkcionalnost autohtonih starter kultura Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:794302