Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Brckan, J. (2013). Utjecaj načina proizvodnje na udjel i sastav sterola i tokoferola lanenog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319502
Brckan, Jelena. "Utjecaj načina proizvodnje na udjel i sastav sterola i tokoferola lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319502
Brckan, Jelena. "Utjecaj načina proizvodnje na udjel i sastav sterola i tokoferola lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319502
Brckan, J. (2013). 'Utjecaj načina proizvodnje na udjel i sastav sterola i tokoferola lanenog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319502
Brckan J. Utjecaj načina proizvodnje na udjel i sastav sterola i tokoferola lanenog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319502
J. Brckan, "Utjecaj načina proizvodnje na udjel i sastav sterola i tokoferola lanenog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319502