Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Tomić, J. (2013). Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708
Tomić, Jelena. "Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708
Tomić, Jelena. "Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708
Tomić, J. (2013). 'Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708
Tomić J. Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708
J. Tomić, "Utjecaj biljnih dodataka prehrani sa vazodilatacijskim učinkom na pojavu oksidacijskog stresa u Swiss albino miša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:844708