Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Dora, M. (2013). Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189
Dora, Mirna. "Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189
Dora, Mirna. "Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189
Dora, M. (2013). 'Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189
Dora M. Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189
M. Dora, "Zaštitni učinak polifenola iz vina na oksidacijski stres i hiperkolesterolemiju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:615189