diplomski rad
Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja

Korina Herceg (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Herceg, K. (2013). Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682

Herceg, Korina. "Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682

Herceg, Korina. "Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682

Herceg, K. (2013). 'Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682

Herceg K. Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682

K. Herceg, "Utjecaj sorte i tretmana na kvalitetu minimalno procesirane jabuke tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954682