prikaz prve stranice dokumenta Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje

Regović, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za tehnološko projektiranje

Citirajte ovaj rad

Regović, P. (2013). Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308

Regović, Petra. "Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308

Regović, Petra. "Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308

Regović, P. (2013). 'Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308

Regović P. Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 14.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308

P. Regović, "Profil hlapivih spojeva i senzorska svojstva nerafiniranog bučinog ulja proizvedenog uz prženje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:418308

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.