diplomski rad
Fizikalna i senzorska svojstva zamrznutih tikvica

Sara Huljev (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Huljev, S. (2013). Fizikalna i senzorska svojstva zamrznutih tikvica (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552429

Huljev, Sara. "Fizikalna i senzorska svojstva zamrznutih tikvica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552429

Huljev, Sara. "Fizikalna i senzorska svojstva zamrznutih tikvica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552429

Huljev, S. (2013). 'Fizikalna i senzorska svojstva zamrznutih tikvica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552429

Huljev S. Fizikalna i senzorska svojstva zamrznutih tikvica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552429

S. Huljev, "Fizikalna i senzorska svojstva zamrznutih tikvica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552429