prikaz prve stranice dokumenta Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa

Bečić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Bečić, I. (2013). Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

Bečić, Ivana. "Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

Bečić, Ivana. "Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

Bečić, I. (2013). 'Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

Bečić I. Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 15.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

I. Bečić, "Nutritivni doprinos šumskog voća u borbi protiv oksidacijskog stresa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308849

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.