završni rad
Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine

Tonći Kapuralić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad

Kapuralić, T. (2016). Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874

Kapuralić, Tonći. "Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874

Kapuralić, Tonći. "Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874

Kapuralić, T. (2016). 'Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874

Kapuralić T. Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874

T. Kapuralić, "Izolacija i karakterizacija bioaktivnih komponenata iz cvijeta i lista trnine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:686874