Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Jasić, S. (2012). Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949
Jasić, Sonja. "Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949
Jasić, Sonja. "Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949
Jasić, S. (2012). 'Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.04.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949
Jasić S. Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 13.04.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949
S. Jasić, "Asimilacija kolesterola i prebiotičkih supstrata s odabranim probiotičkim sojevima Lactobacillus vrsta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592949