Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
HACCP sustav u pekarskoj proizvodnji

Karla Kovač (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Kovač, K. (2012). HACCP sustav u pekarskoj proizvodnji (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174646

Kovač, Karla. "HACCP sustav u pekarskoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174646

Kovač, Karla. "HACCP sustav u pekarskoj proizvodnji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174646

Kovač, K. (2012). 'HACCP sustav u pekarskoj proizvodnji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174646

Kovač K. HACCP sustav u pekarskoj proizvodnji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 14.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174646

K. Kovač, "HACCP sustav u pekarskoj proizvodnji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174646