Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Crnko, S. (2012). Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734
Crnko, Sandra. "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734
Crnko, Sandra. "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734
Crnko, S. (2012). 'Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734
Crnko S. Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734
S. Crnko, "Parametri kvalitete i oksidacijska stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz sorte Oblica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:771734