Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje voćnih napitaka na bazi slatke rekonstituirane sirutke

Anđela Samardžić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Samardžić, A. (2012). Optimiranje voćnih napitaka na bazi slatke rekonstituirane sirutke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975478

Samardžić, Anđela. "Optimiranje voćnih napitaka na bazi slatke rekonstituirane sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975478

Samardžić, Anđela. "Optimiranje voćnih napitaka na bazi slatke rekonstituirane sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975478

Samardžić, A. (2012). 'Optimiranje voćnih napitaka na bazi slatke rekonstituirane sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975478

Samardžić A. Optimiranje voćnih napitaka na bazi slatke rekonstituirane sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975478

A. Samardžić, "Optimiranje voćnih napitaka na bazi slatke rekonstituirane sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975478