diplomski rad
Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy

Matea Japec (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad

Japec, M. (2012). Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169

Japec, Matea. "Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169

Japec, Matea. "Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169

Japec, M. (2012). 'Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169

Japec M. Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169

M. Japec, "Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169