Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Grgić, T. (2020). Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063
Grgić, Tomislava. "Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063
Grgić, Tomislava. "Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063
Grgić, T. (2020). 'Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063
Grgić T. Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063
T. Grgić, "Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:931063