University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Zuber, A. –. Đ. (2008). Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875
Zuber, Andreja – Đurica. "Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875
Zuber, Andreja – Đurica. "Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875
Zuber, A. –. Đ. (2008). 'Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875
Zuber A–Đ. Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875
A. –. Đ. Zuber, "Utjecaj antioksidacijske aktivnosti ekstrakta ružmarina u proizvodnji fermentiranih kobasica", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039875