undergraduate thesis
Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom

Štefić, Lora (2018)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Štefić, L. (2018). Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685

Štefić, Lora. "Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685

Štefić, Lora. "Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685

Štefić, L. (2018). 'Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685

Štefić L. Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2020 July 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685

L. Štefić, "Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685

Islandora Bookmark - Please login to use this feature