Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Štefić, L. (2018). Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685
Štefić, Lora. "Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685
Štefić, Lora. "Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685
Štefić, L. (2018). 'Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685
Štefić L. Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685
L. Štefić, "Određivanje fizikalnih svojstava voćnih smoothieja obrađenih visokim hidrostatskim tlakom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:923685