University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Food Processes Engineering
Cite this document
Perić, K. (2018). Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752
Perić, Katarina. "Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752
Perić, Katarina. "Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752
Perić, K. (2018). 'Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752
Perić K. Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752
K. Perić, "Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752