master's thesis
Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja

Perić, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Perić, K. (2018). Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

Perić, Katarina. "Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

Perić, Katarina. "Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

Perić, K. (2018). 'Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

Perić K. Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

K. Perić, "Napredne oksidacijske metode u obradi otpadne vode iz proizvodnje maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:498752

Please login to the repository to save this object to your list.