master's thesis
Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Kruk, V. (2018). Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

Kruk, Valentina. "Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

Kruk, Valentina. "Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

Kruk, V. (2018). 'Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

Kruk V. Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

V. Kruk, "Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480

Please login to the repository to save this object to your list.