Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Kruk, V. (2018). Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480
Kruk, Valentina. "Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480
Kruk, Valentina. "Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480
Kruk, V. (2018). 'Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480
Kruk V. Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480
V. Kruk, "Fenolni profil i antioksidacijski kapacitet ekstrakta lista TRŠLJE (Pistacia lentiscus L.) izoliranog primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787480