master's thesis
Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata

Šimić, Marko Adrian
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory of Thermodynamics

Cite this document

Šimić, M. A. (2023). Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

Šimić, Marko Adrian. "Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

Šimić, Marko Adrian. "Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

Šimić, M. A. (2023). 'Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

Šimić MA. Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

M. A. Šimić, "Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

Please login to the repository to save this object to your list.