University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology and Analysis of Wine
Cite this document
Sobotinčić, L. (2023). Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467
Sobotinčić, Lucija. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467
Sobotinčić, Lucija. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467
Sobotinčić, L. (2023). 'Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467
Sobotinčić L. Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2023 [cited 2024 October 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467
L. Sobotinčić, "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613467