Skip to main content
Home
About repository
Contact
PBF
Knjižnica PBF-a
Hrvatski
Repository of the Faculty of Food Technology and Biotechnology
Browse
By Author
By Year
By Organizational unit
By Scientific field
By Object type
All documents
More...
Advanced search
Upload
Search Term
this repository
all repositories in DABAR
Marina Tomašević (list of objects)
Export records
max. 1000 records
RIS
BibTeX
CSV
TSV
max. 100 records
PDF
Show objects from other repositories
Authoring papers
(3)
Utjecaj enoloških postupaka na sastav arome vina Pošip
Tomašević, Marina
Doctoral thesis
Defence date: 14.06.2017.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na sastav ukupnih fenola i ukupnih flavonoida mandarine (C. reticulata L.)
Đapić, Marina
Master's thesis
Defence date: 03.03.2011.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Total phenolic content and antioxidant capacity of Teran red wine: influence of pre-fermentative mash procedures
Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Kovačević Ganić, Karin; Ćurko, Natka; Tomašević, Marina; Plavša, Tomislav; Jeromel, Ana; Radeka, Sanja
Conference paper / Scientific paper - Original scientific paper
Publication: 2023.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Guided / mentored papers
(9)
Utjecaj ultrazvuka visoke snage na kvalitetu ulja sjemenki grožđa
Rimac, Anamarija
Undergraduate thesis
Defence date: 16.09.2024.
Function: mentor, pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj Saccharomyces i ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Jerečić, Margareta
Master's thesis
Defence date: 22.12.2023.
Function: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj hibridnog i ne-saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Šeparović, Jelena
Master's thesis
Defence date: 04.12.2023.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj pulsirajućeg električnog polja (PEF) i hladnog prešanja na iskorištenje i kemijski sastav ulja sjemenki grožđa
Sobotinčić, Lucija
Master's thesis
Defence date: 27.09.2023.
Function: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj ekstrakcije superkritičnim CO₂ na sastav masnih kiselina u ulju sjemenki grožđa
Petrić, Melita
Master's thesis
Defence date: 20.07.2023.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj različitih tehnoloških postupaka maceracije na aromatski sastav crnog vina
Đebro, Matea
Undergraduate thesis
Defence date: 18.07.2022.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Izrada baždarnih krivulja za analizu spojeva fermentacijske arome u vinu
Skendrović, Hanna
Undergraduate thesis
Defence date: 15.06.2020.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Sumporni spojevi pozitivan i negativan utjecaj na aromu vina
Šenjug, Dora
Undergraduate thesis
Defence date: 15.06.2020.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Aroma vina pošip nakon 60 mjeseci starenja u bocama
Dorner, Amanda
Undergraduate thesis
Defence date: 09.07.2019.
Function: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Supervised papers (committee)
(3)
Utjecaj Saccharomyces i ne-Saccharomyces kvasaca na aromu vina Pošip
Jerečić, Margareta
Master's thesis
Defence date: 22.12.2023.
Function: predsjednik povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Validacija metode za određivanje slobodnog sumporovog dioksida u vinu primjenom analizatora kontinuiranog protoka
Dizdar, Lucija
Master's thesis
Defence date: 04.05.2023.
Function: predsjednik povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Application of non-thermal techniques as an alternative to sulfur dioxide in production of wine
Lukić, Katarina
Doctoral thesis
Defence date: 02.06.2022.
Function: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: