University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document
Piškulić, A. (2016). Priprava ekstrakata komine grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677071
Piškulić, Ana. "Priprava ekstrakata komine grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677071
Piškulić, Ana. "Priprava ekstrakata komine grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677071
Piškulić, A. (2016). 'Priprava ekstrakata komine grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677071
Piškulić A. Priprava ekstrakata komine grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2025 February 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677071
A. Piškulić, "Priprava ekstrakata komine grožđa primjenom eutektičnih otapala i ispitivanje njihove biološke aktivnosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677071