University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Dujmić, F. (2015). Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833
Dujmić, Filip. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833
Dujmić, Filip. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833
Dujmić, F. (2015). 'Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833
Dujmić F. Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 December 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833
F. Dujmić, "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833