prikaz prve stranice dokumenta Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane

Hlupić, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Packaging

Cite this document

Hlupić, L. (2018). Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

Hlupić, Lucija. "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

Hlupić, Lucija. "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

Hlupić, L. (2018). 'Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

Hlupić L. Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 May 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

L. Hlupić, "Razvoj i karakterizacija antioksidativnog i ph indikatorskog filma na bazi kitozana i karboksimetilceluloze te aktivnih sastojaka iz otpada hrane", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:607438

Please login to the repository to save this object to your list.