master's thesis
Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja

Mikolaj, Elena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Mikolaj, E. (2019). Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

Mikolaj, Elena. "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

Mikolaj, Elena. "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

Mikolaj, E. (2019). 'Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

Mikolaj E. Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2025 January 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

E. Mikolaj, "Aromatski profil ekstrakata kadulje dobivenih primjenom visokonaponskog električnog pražnjenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:304693

Please login to the repository to save this object to your list.