undergraduate thesis
Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana

Jakoliš, Niko
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion

Cite this document

Jakoliš, N. (2020). Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

Jakoliš, Niko. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

Jakoliš, Niko. "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

Jakoliš, N. (2020). 'Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 01 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

Jakoliš N. Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2025 January 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

N. Jakoliš, "Utjecaj ekstrakcije mikrovalnim zračenjem na koncentraciju karotenoida iz origana", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:639296

Please login to the repository to save this object to your list.