University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds
Cite this document
Dragović, S. (2020). Optimiranje procesa ekstrakcije i destilacije bioaktivnih spojeva iz lista tršlje (Pistacia lentiscus L.) (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480685
Dragović, Sanja. "Optimiranje procesa ekstrakcije i destilacije bioaktivnih spojeva iz lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480685
Dragović, Sanja. "Optimiranje procesa ekstrakcije i destilacije bioaktivnih spojeva iz lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480685
Dragović, S. (2020). 'Optimiranje procesa ekstrakcije i destilacije bioaktivnih spojeva iz lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480685
Dragović S. Optimiranje procesa ekstrakcije i destilacije bioaktivnih spojeva iz lista tršlje (Pistacia lentiscus L.) [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2025 March 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480685
S. Dragović, "Optimiranje procesa ekstrakcije i destilacije bioaktivnih spojeva iz lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480685