doctoral thesis
Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Poljanec, I. (2022). Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec, Ivna. "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec, Ivna. "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec, I. (2022). 'Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec I. Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 April 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

I. Poljanec, "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Please login to the repository to save this object to your list.