disertacija
Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Poljanec, I. (2022). Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec, Ivna. "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec, Ivna. "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec, I. (2022). 'Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Poljanec I. Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

I. Poljanec, "Proteolitički, lipolitički i oksidacijski procesi tijekom proizvodnje dimljenoga pršuta", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:017182

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.