Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Vekić, L. (2022). Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404
Vekić, Lucija. "Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404
Vekić, Lucija. "Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404
Vekić, L. (2022). 'Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404
Vekić L. Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2025 January 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404
L. Vekić, "Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404