University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion
Cite this document
Rašić, A. (2024). Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L. (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382
Rašić, Anja. "Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L.." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382
Rašić, Anja. "Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L.." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382
Rašić, A. (2024). 'Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L.', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382
Rašić A. Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L. [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 January 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382
A. Rašić, "Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata
biljke Borago officinalis L.", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382