završni rad
Važnost mikrobiološke kontrole u vinarstvu

Jelena Miđić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Miđić, J. (2012). Važnost mikrobiološke kontrole u vinarstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577799

Miđić, Jelena. "Važnost mikrobiološke kontrole u vinarstvu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577799

Miđić, Jelena. "Važnost mikrobiološke kontrole u vinarstvu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577799

Miđić, J. (2012). 'Važnost mikrobiološke kontrole u vinarstvu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577799

Miđić J. Važnost mikrobiološke kontrole u vinarstvu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577799

J. Miđić, "Važnost mikrobiološke kontrole u vinarstvu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577799