završni rad
Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela

Martina Kolarić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Kolarić, M. (2012). Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507

Kolarić, Martina. "Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507

Kolarić, Martina. "Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507

Kolarić, M. (2012). 'Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507

Kolarić M. Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507

M. Kolarić, "Proizvodnja i kemijska analiza domaćeg vina sorte Izabela", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378507