Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Buljan, P. (2016). Određivanje vitamina C u narezanoj jabuci Cripps pink skladištenoj u kontroliranoj atmosferi i sterilnim uvjetima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106797
Buljan, Petra. "Određivanje vitamina C u narezanoj jabuci Cripps pink skladištenoj u kontroliranoj atmosferi i sterilnim uvjetima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106797
Buljan, Petra. "Određivanje vitamina C u narezanoj jabuci Cripps pink skladištenoj u kontroliranoj atmosferi i sterilnim uvjetima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106797
Buljan, P. (2016). 'Određivanje vitamina C u narezanoj jabuci Cripps pink skladištenoj u kontroliranoj atmosferi i sterilnim uvjetima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106797
Buljan P. Određivanje vitamina C u narezanoj jabuci Cripps pink skladištenoj u kontroliranoj atmosferi i sterilnim uvjetima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106797
P. Buljan, "Određivanje vitamina C u narezanoj jabuci Cripps pink skladištenoj u kontroliranoj atmosferi i sterilnim uvjetima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:106797