Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Lešić, T. (2016). Pročišćavanje i karakterizacija novog fungalog ekstracelularnog enzima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:929199
Lešić, Tanja. "Pročišćavanje i karakterizacija novog fungalog ekstracelularnog enzima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:929199
Lešić, Tanja. "Pročišćavanje i karakterizacija novog fungalog ekstracelularnog enzima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:929199
Lešić, T. (2016). 'Pročišćavanje i karakterizacija novog fungalog ekstracelularnog enzima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:929199
Lešić T. Pročišćavanje i karakterizacija novog fungalog ekstracelularnog enzima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:929199
T. Lešić, "Pročišćavanje i karakterizacija novog fungalog ekstracelularnog enzima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:929199