diplomski rad
Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke

Ivan Novak (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Novak, I. (2011). Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471

Novak, Ivan. "Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471

Novak, Ivan. "Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471

Novak, I. (2011). 'Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471

Novak I. Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471

I. Novak, "Kvaliteta kuhanih svježih sireva od kravljeg i ovčjeg mlijeka te sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:486471