završni rad
Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.)

Niki Simonović (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Simonović, N. (2016). Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366

Simonović, Niki. "Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366

Simonović, Niki. "Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366

Simonović, N. (2016). 'Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366

Simonović N. Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366

N. Simonović, "Bioaktivni spojevi praha korijena koprive (Urtica dioica l.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246366