završni rad
Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad

Diana Nejašmić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Nejašmić, D. (2016). Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

Nejašmić, Diana. "Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

Nejašmić, Diana. "Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

Nejašmić, D. (2016). 'Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

Nejašmić D. Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060

D. Nejašmić, "Određivanje udjela proteina u prijelaznoj hrani za dojenčad", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:142060