diplomski rad
Analize metala i osnovnih sastojaka vina sorte graševina

Marina Tadić-Šutra (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Tadić Šutra, M. (2011). Analize metala i osnovnih sastojaka vina sorte graševina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878214

Tadić Šutra, Marina. "Analize metala i osnovnih sastojaka vina sorte graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878214

Tadić Šutra, Marina. "Analize metala i osnovnih sastojaka vina sorte graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878214

Tadić Šutra, M. (2011). 'Analize metala i osnovnih sastojaka vina sorte graševina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878214

Tadić Šutra M. Analize metala i osnovnih sastojaka vina sorte graševina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878214

M. Tadić Šutra, "Analize metala i osnovnih sastojaka vina sorte graševina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878214