prikaz prve stranice dokumenta Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke

Samardžić, Anđela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Samardžić, A. (2010). Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

Samardžić, Anđela. "Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

Samardžić, Anđela. "Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

Samardžić, A. (2010). 'Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

Samardžić A. Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

A. Samardžić, "Vrste svježih mekih sireva od mlijeka i sirutke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:943708

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.