završni rad
Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi

Toni Pintarić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Pintarić, T. (2016). Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750

Pintarić, Toni. "Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750

Pintarić, Toni. "Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750

Pintarić, T. (2016). 'Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750

Pintarić T. Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750

T. Pintarić, "Senzorska procjena svježeg mesa pakiranog u modificiranoj atmosferi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868750